Tel. (+34) 973 62 05 30 | Ctra. Llessui, Km 1, La Bastida-Sort, Lleida 25560

Grup Cervós

L’any 1961 a la localitat de La Guingueta d’Àneu (Pallars Sobirà, Catalunya) el senyor Jenaro Cervós i Pedescoll, avui president honorífic de Cervós Grup, va iniciar el funcionament de l’empresa basada en el transport de mercaderies relacionades amb les activitats econòmiques que existien en aquells temps a les comarques del Pirineu, principalment transport de vi, bestiar, farratges i fusta extreta dels boscos.

En el transcurs dels anys la consolidació de la comarca com a destí turístic, entre altres activitats, va generar la necessitat de millorar les infraestructures existents de la zona, tot generant un notable augment de la construcció tant en edificació, obra pública i privada.

Degut a aquest fet, a la dècada dels setanta, l’activitat de l’empresa efectuà un canvi en la seva orientació a causa de la progressiva reducció de les activitats inicials, creant-se aleshores una nova expectativa en el món de les obres, de la construcció i dels serveis.

Amb aquesta nova inèrcia l’any 1984, incorporant la segona generació del fundador, es constitueix l’actual empresa Cervós S.A. Amb una forta implicació i un progressiu creixement en la seva estructura, s’ha consolidat el grup d’empreses actuals, format per un equip humà i material, que avui ens caracteritza com una empresa d’àmbit familiar, moderna, activa i amb la finalitat d’afrontar els reptes del futur.