Tel. (+34) 973 62 05 30 | Ctra. Llessui, Km 1, La Bastida-Sort, Lleida 25560

Grup Cervós

L’any 1961 a la localitat de la Guingueta d’Áneu, el senyor Jenaro Cervós i Pedescoll va iniciar el funcionament de l’empresa mitjançant el transport de mercaderies relacionades amb les activitats econòmiques que existien en aquells temps a les comarques del Pirineus, basades principalment en el transport de llet, bestiar, farratges i fusta extreta dels boscos.

En el transcurs dels anys el turisme va anar arribant a les comarques de muntanya, tot promovent un notable augment de la construcció d’edificis i a l’hora d’obra publica.
Es per això que en la dècada dels anys setanta i principis dels vuitanta l’activitat de l’empresa efectua un canvi en la seva orientació degut a la progressiva reducció de les activitats inicials, creant-se llavors una nova expectativa en el mon de les obres i de la construcció.

Amb aquesta nova inèrcia, l’any 1984 es constitueix l’actual empresa Cervós, S.A., i al mes de Desembre de l’any 2004 es constitueix també Cervós Materials de construcció S.L.

Incorporant la segona generació del fundador, un progressiu creixement en les seves instal•lacions i amb una forta implicació en els treballs d’obra pública, venda de materials de construcció s’ha anat formant un equip humà i material que avui ens caracteritza com una empresa d’àmbit familiar, moderna i activa i respectuosa amb el medi Ambient, amb la finalitat d’afrontar els reptes del futur. Actualment, Josep Antoni Cervós i Costansa, juntament amb la tercera generació, és qui es troba al capdavant del grup empresarial.